Monday, 28 April 2014

SEGMEN : Jalan-jalan Ke Blog Dayang Deno





Assalamualaikum wbt & salam sejahtera,

Jom ramai2 join SEGMEN : Blogwalking By Dayang Deno :) caranya semudah A, B, C.. jer! Like FB Fanpage, follow blog dan buat entri pasal segmen ni, dan letak link berkaitan. Senang sangat :) Sebenarnya, aku pernah tempah watermark gambar dari blogger Dayang Deno. Kalau segmen2 ni, aku baru first time join segmen sebegini. Hehe.  Tak pelah, untuk memeriahkan suasana dan suka2 kan.

Till then, bye2.




15 comments:

  1. salam. sy buat kunjungan balas n follow back your blog. happy blogging ye?

    ReplyDelete
  2. selamat petang!!
    singgah sini dari blog sis deno..
    juga dari segmen yang sama..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
    all the best!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak balas kunjungan a.s.a.p ;) tq for visiting my blog..

      Delete
  4. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  5. Salam Perkenalan!

    Nama anak kita samalah.. Muhammad Harith juga..

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Blogwalking dari segmen yang sama..Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  7. singgah blogwalking sini dari blog penganjur... :)

    ReplyDelete
  8. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. Blogwalking sini. jemput la singgah blog saya pulak. tuan blog handsome orangnya. hahaha

    ReplyDelete

Ponsikou / Thanks for your comment, I really appreciate it :)