Tuesday, 16 April 2013

SAYANG KINABALU : Tiket Flight Percuma!!!

Berita baik untuk Sabahan yang bekerja di Semenanjung Malaysia (tetapi alamat pusat mengundi di Sabah). Melalui Program Jom Balik Kampung : Sayang Kinabalu, pemberian tiket percuma kepada Sabahan sempena Pilihan Raya Umum (PRU) ke 13 pada 5 Mei 2013 nanti. Pastikan anda telah berdaftar sebagai pemilih dengan SPR ya.

Berikut serba sedikit pasal info Sayang Kinabalu :

Subang Jaya Airport - Kota Kinabalu
Subang Jaya Airport - Tawau
Subang Jaya Airport - Lahad Datu
Subang Jaya Airport - Sandakan

Cara-cara untuk melayakkan diri mendapatkan tiket percuma ini :

1. Berdaftar sebagai pengundi/pemilih.
2. Berikan butiran seperti Nama, No.KP, HP@emel untuk dihubungi pihak urusetia.
3. Urusetia akan membuat pemeriksaan di Laman Web SPR.
4. Sekiranya layak, urusetia akan menghubungi mereka untuk tujuan penempahan tiket dan  pemberian baucer tiket (Baucer tiket akan diberikan kepada mereka dan baucer tersebut penerima akanmeyerahkan  kepada urusetia di Kaunter Malaysia Airlines bagi tujuan penyerahan tiket.

Maklumat Lanjut Sila Hubungi Urusetia  : 013-3867255 / 0112-6114279
Tarikh Tutup : 27/4/2013


OK, semoga membantu :)

Bye2.


9 comments:

  1. :) hehe..tp dengar2nya bukan pesawat MAS atau AIRASIA pun..

    ReplyDelete
  2. betol ka ni
    takut scam jak sana..
    ada siapa2 ble confirm kan ka!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy ada kol sendiri Urusetia : 013-3867255. Mmg betul urusetia tu la yg cakap..hehe ,dia minta Nama penuh, IC , no tel & email. Pas tu.. "minggu depan kami kol balik" ...urusetia tu ckp.. , tapi dengar2 ada yg ckp.. yg balik melalui "tiket free" ni sebenarnya guna kapal Charlie ATM punya.. nda tau betul ka tidak.. :)

      Delete
  3. wah...charlie ATM tu tentera punya ka...

    ReplyDelete
  4. iya tepat sekali .. tapi x tau betul x. hoho

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum,,,,sbnrnye mmg btul pun dpt ticket pergi blk free,abg ipar sye da b'tolak pun blk sabah naik MAS,series xtipu,,,,,,jgn la t'lalu percaya ckp org,,,,,sekian

    ReplyDelete
  6. Salam semua,jgn prasangka buruk t'hadap mne2 pihak,mengenai ticket flight yg free tu,mmg btul,adik n abg sye pun bru je b'tolak smlm balik sabah naik flight MAS lgi,,,,,,,

    ReplyDelete
  7. Ya, betul tiket free ni. Org satu office dgn my hubby dapat juga. Mmg tiket free dari MAS. Malangnya, aku x dapat pula..

    ReplyDelete

Ponsikou / Thanks for your comment, I really appreciate it :)